Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV aast op talenten Ajax


19 maart 2013 - Jarenlang was er een gentlements agreement tussen de traditionele top drie. Nadat Ajax onlangs toptalent Riechedly Bazoer uit Eindhoven kaapte, is PSV van plan hetzelfde te doen bij twee jeugdspelers van De Toekomst.

Het gaat om de eerstejaars B-junioren Gino Dekker en Abdelhak Nouri. Beide spelers zijn lichtelijk ontevreden in Amsterdam. In het geval van Nouri is er twijfel of de club hem een contract moet aanbieden. Frank de Boer en Johan Cruijff zijn voor, Marc Overmars en Wim Jonk zijn (nog) niet overtuigd van zijn voetbalkunsten. Dat schrijft Henk Spaan in een column in Het Parool.

Ondertussen werd tijdens de wedstrijd tussen de B1 van PSV en Ajax Dekker gewisseld door trainer Orlando Trustfull. Een tirade van dekker volgde. Achter de dugout stond technisch directeur Marcel Brands van PSV die nu een poging zou willen wagen om Dekker naar Eindhoven te halen. Dat wil hij ook gaan proberen bij Nouri.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!