Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duels in Jupiler League verdacht


20 maart 2013 - Twee wedstrijden uit de Jupiler League zijn door Oostenrijkse wedkantoren als verdacht bestempeld. Het gaat om twee duels van FC Volendam uit het seizoen 2010-2011 namelijk FC Eindhoven - FC Volendam (0-3) en FC Volendam - Fortuna Sittard (2-1).

Er zijn op dit moment geen bewijzen van matchfixing, toch is er voldoende aanleiding om een onderzoek te starten. Dat baseert BNR Nieuwsradio op basis van de Oostenrijkse wedkantoren. Volgens de Oostenrijkse onderzoeker Rudolf Stinner negeert de KNVB op dit moment alle aantijgingen. Dat is opvallend.

Eerder werd al duidelijk dat er in Azie al een aantal buitensporige inzetten werden geregistreerd op duels uit het seizoen 2010-2011. In totaal zijn er nu 8 duels uit Nederland verdacht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!