Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal vertrouwt op Oranje


20 maart 2013 - Louis van Gaal heeft veel vertrouwen in zijn selectie. 'Als ik elke dag met deze groep zou kunnen werken, zou deze ploeg bij beste vijf teams van wereld behoren, met FC Barcelona, Bayern München, Spanje en Duitsland', zei de bondscoach vandaag.


Van Gaal stelt dat Duitsland de grote favoriet is om volgend jaar in Brazilie wereldkampioen te worden. De bondscoach: 'Ook omdat Spanje de laatste drie toernooien heeft gewonnen.' Van Gaal zal vrijdag in het duel met Estland vermoedelijk doen op vier Feyenoord-spelers, Maarten Stekelenburg keert terug als eerste doelman. Dat heeft mede te maken met de blessure van Tim Krul.

Het Algemeen Dagblad verwacht vrijdag de volgende opstelling: Stekelenburg; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind; De Guzman, Sneijder, Strootman; Schaken, Van Persie, Robben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!