Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fiorentina lanceert bod op Jordy Clasie


21 maart 2013 - Fiorentina heeft als eerste club bij Feyenoord aangeklopt om een van de sterkhouders van het huidige eerste elftal over te nemen. In het buitenland is men onder de indruk van de snelle ontwikkeling van de jeugd in combinatie met de prestaties van de Eredivisie.

Fiorentina zou zich nu volgens De Telegraaf officieel bij technisch directeur Martin van Geel hebben gemeld voor Jordy Clasie. De vraag is of de technisch directeur onder de indruk is van het bod van 5,5 miljoen euro op de international. Clasie heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot de zomer van 2015.

Feyenoord wil graag zo snel mogelijk de schuldenlast achter zich laten. Men kan dat via de reguliere weg binnen een aantal seizoenen doen maar een of twee uitgaande transfers kunnen die schuldenlast in een keer wegwerken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!