Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax licht optie in contract met Castillion


23 maart 2013 - Ajax ziet brood in Geoffrey Castillion. De aanvaller werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan respectievelijk RKC Waalwijk en Heracles Almelo maar beschikte in Amsterdam over een aflopend contract. Ajax heeft nu de optie in zijn verbintenis gelicht om komende zomer alsnog een kleine transfersom op te strijken.

De 21-jarige spits stond te boek als een groot talent maar kon in Amsterdam niet doorbreken. Verder dan een invalbeurt bij Ajax 1 kwam hij niet. Ook bij RKC Waalwijk vorig seizoen en dit jaar bij Heracles Almelo is de aanvaller niet onomstreden.

Volgens De Telegraaf denkt Ajax deze zomer aan een transfersom 'van enkele tonnen'. De vraag is of dat gaat lukken. In dienst van RKC waalwijk (5 goals in 28 duels) en Heracles (3 goals in 24 duels) liet Castillion nu niet echt zien een neusje voor de goal te hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!