Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman wil zich binden aan Swansea


23 maart 2013 - Er is geen weg meer terug voor Jonathan de Guzman. Met zijn minuten als basisspleler voor het Nederlands Elftal tegen Estland kan hij niet meer voor zijn geboorteland Canada uitkomen. Dat maakt de 25-jarige De Guzman helemaal niets uit.

Zijn broer Julian de Guzman, international Canada, hoopte dat zijn jongere broertje ooit samen met hem het rode shirt van hun geboorteland zouden aantrekken. Zo ver komt het niet mede om dat de jongere De Guzman graag op een groot toernooi actief wil zijn. De Guzman in De Telegraaf: Mijn broer Julian heeft heel wat druk uitgeoefend en wilde niets liever dan met mij samenspelen. Maar voor mij was het altijd duidelijk dat ik voor Nederland zou kiezen. Oranje behoort tot de wereldtop en als je je op een groot toernooi echt wilt meten, kan dat alleen met Nederland"

Na een aantal omzwervingen speelt De Guzman dit seizoen voor Swansea City dat hem huurt van Villarreal. De Guzman hoopt dat hij ook komend seizoen actief is voor The Swans. De Guzman in De Telegraaf: "Door mijn voetblessure en vele clubwissels ben ik lang uit beeld geweest. Maar het is het wachten meer dan waard geweest. Ik wil niet langer zwerven. Ik wil me nu voor een aantal seizoenen binden op één plek en wat mij betreft wordt dat Swansea."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!