Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Laatste uren Veendam zijn ingegaan


25 maart 2013 - SC Veendam lijkt de laatste uren van haar bestaan door te maken. De gewenste 1,1 miljoen euro om in leven te blijven werd niet gehaald. Later vandaag vind er in stadion De Langeleegte een persconferentie plaats.

Het noodlijdende SC Veendam had maar liefst 1,1 miljoen euro nodig maar haalde 'slechts' een kwart op. 'Ik denk dat er twee tot drie ton op tafel ligt', zei hoofdsponsor en suikeroom Koos Gjaltema gisteren tegen RTV Noord. De kans is dan ook heel groot dat Veendam een faillissement zal aanvragen.

Na AGOVV zou Veendam de tweede club zijn die het seizoen in de Jupiler League niet kan afmaken. Mogelijk dat daar op zeer korte termijn ook FC Emmen nog bijkomt. Ook die club heeft het financieel zwaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!