Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw ruime zege voor Oranje


26 maart 2013 - Het Nederlands Elftal heeft vandaag zonder veel moeite gewonnen van Roemenie. In de Amsterdam ArenA werd het maar liefst 4-0 voor de mannen van Louis van Gaal. Robin van Persie scoorde twee keer.

De score in Amsterdam werd in de eerste helft geopend door Rafael van der Vaart. Op de rand van het zestien meter gebied wist de aanvallende middenvelder een vallende bal van Robin van Persie naar de hoek te wijzen. Dat zou ook in de ArenA de ruststand betekenen.

Na rust liep Oranje weg van Roemenie. Robin van Persie kopte raak uit een voorzet van Arjen Robben voor de 2-0. Ook de 3-0 kwam op naam van Van Persie, ditmaal benutte hij een strafschop. Jeremain Lens tekende voor de 4-0 eindstand door te scoren uit de rebound van een schot van invaller Adam Maher.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!