Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente neemt afscheid van Landzaat en Cornelisse


27 maart 2013 - FC Twente neemt na dit seizoen afscheid van Denny Landzaat en Tim Cornelisse. Beide routiniers beschikken in Enschede over een aflopende verbintenis die niet zal worden verlengd.

De 36-jarige Landzaat is bezig aan zijn derde seizoen in de Grolsch Veste. De 38-voudig international kwam dit seizoen door blessures nauwelijks in actie. Denny Landzaat op de website van FC Twente: "Ik ben bezig aan mijn derde seizoen bij FC Twente en het huidige voetbaljaar is niet geworden wat ik er aan het begin van dit seizoen van had gehoopt. Mede door blessures zijn mijn verwachtingen niet uitgekomen. Ik ben bijna fit en werk keihard om het mooie hoofdstuk bij FC Twente goed af te sluiten."

Er komt ook een einde aan het verblijf van Tim Cornelisse in Enschede. De 34-jarige back kwam in de zomer van 2012 transfervrij over van FC Utrecht en krijgt deze status komende zomer opnieuw. FC Twente verhuurde Cornelisse in januari aan Willem II omdat hij bij de Tukkers zowel Rosales als Breukers voor zich moest dulden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!