Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool aast op Christian Eriksen


29 maart 2013 - Liverpool gaat werk maken van Christian Eriksen, zo meldt De Telegraaf. De jonge Deense middenvelder van Ajax moet de grote zomerse versterking van de gevallen Engelse topclub gaan worden.

Liverpool ziet in de Deense international de ideale spelmaker voor het elftal. Eriksen zal Coutinho, Sturridge en uiteraard Suarez van de nodige aanvoer moeten voorzien. Volgens De Telegraaf zou Liverpool bereid zijn maar liefst 20 miljoen euro voor de Deens international neer te tellen. Opvallend omdat Eriksen in Amsterdam nog maar een contract voor een seizoen heeft en dat niet wens te verlengen.

"We hebben de lijst met scouts van buitenlandse clubs de afgelopen periode gezien en Liverpool is een regelmatige bezoeker geweest", aldus technisch directeur Marc Overmars tegenover De Telegraaf. Overmars wil verder niet reageren op de geruchten.

Mocht het komende zomer tot een vertrek van Christian Eriksen bij Ajax komen dan lijkt Adam Maher de kandidaat te gaan worden die de Deen in Amsterdam moet vervnagen. Maher gaf eerder al te kennen graag komende zomer AZ te verruilen voor PSV of Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!