Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman adviseert spelers te blijven


29 maart 2013 - Ronald Koeman geeft zijn jonge Feyenoord spelers het advies om nog zeker een seizoen in De Kuip te blijven. Er is veel belangstelling voor jonge internationals als Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij en Jordy Clasie.

Koeman tegenover Eredivisie Live: "Je hoopt altijd op verstandige beslissingen van spelers. Volgend jaar is het jaar naar een wereldkampioenschap toe. Dan moet je je afvragen of het verstandig is om naar een andere club te gaan. Een nieuwe omgeving, een nieuw taal, noem alles maar op. Ik denk dat het verstandig is om nog een jaar te blijven. Zeker de manier waarop nu geselecteerd wordt. Dan is het belangrijk dat je speelt. Ik vind het verstandig als ze allemaal nog een jaar bij Feyenoord blijven. Als je kijkt naar het proces waar we in zitten. Volgend seizoen hopelijk met Europees voetbal."

"Een goed voorbeeld is Ron Vlaar. Hij gaat naar Aston Villa om de stap naar de Premier League te maken. Maar De Vrij en Martins Indi spelen nu bij het Nederlands Elftal in het centrum. De bondscoach kijkt naar vorm en of je speelt. Deze jongens spelen bij Feyenoord. Maar of ze bij een nieuwe club ook spelen, dat is onzeker."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!