Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nemanja Gudelj: 'FC Twente een mooie club'


2 april 2013 - Nemanja Gudelj hoopt NAC Breda deze zomer te verlaten. Lange tijd leek de voorkeur van de Servisch jeugdinternational uit te gaan naar een avontuur buiten Nederland. Zo ver lijkt het niet te hoeven komen.

"Het is de bedoeling dat ik NAC komend zomer ga verlaten. Dat weet de club ook. Ik denk dat het moment voor mij aanbreekt om een stap te maken, om me zo weer verder te kunnen ontwikkelen. Een topclub zou mooi zijn. Ik heb geen voorkeur, maar wil alleen wel een goede kans maken op speeltijd", aldus Gudelj in De Telegraaf.

Zo hadden eerder het Italiaanse Fiorentina maar ook FC Twente belangstelling. Die laatste club kon Gudelj ook wel bekoren. Gudelj: "FC Twente is een mooie club. Dat zou een mooie stap zijn. Er hebben meer clubs interesse getoond, maar ik wil het seizoen eerst goed afsluiten bij NAC. Ik heb veel aan deze club te danken en wil daarom dat NAC ook wat overhoudt aan een transfer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!