Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta zet Vonk op non-actief


2 april 2013 - Het 125 jaar oude Sparta Rotterdam heeft trainer Michael Vonk op non-actief gezet. Aanleiding zijn de resultaten van de afgelopen weken waardoor Sparta Rotterdam de koppositie verloor.

Er is Sparta Rotterdam dit seizoen veel aan gelegen om terug te keren naar de Eredivisie. Niet alleen het 125 jarig jubileum speelt een rol. Promotie is een must vanwege de financiële huishouding. Deze is nu nog op Eredivisie niveau. Nog een jaar in de Jupiler League zou de budgetten fors doen kelderen.

Algemeen directeur Wiljan Vloet betreurt het besluit. Vloet op de website van Sparta: "Echter zijn we op een punt aangekomen dat we niet de verwachting hebben dat de prestatiecurve op een positieve wijze kan worden beïnvloed. Het is een gezamenlijk falen, het is niet uitsluitend af te rekenen op de hoofdtrainer of zijn assistent. Om ons doel te behalen, dat blijft de promotie naar de eredivisie, moet Sparta Rotterdam een nieuwe weg inslaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!