Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huistra jaar langer bij De Graafschap


2 april 2013 - Pieter Huistra blijft ook volgend seizoen bij De Graafschap. De 45-jarige oefenmeester uit Rhenen tekent voor een jaar bij op de Vijverberg.

Vorige week was er al bijna een akkoord over een nieuw contract tot medio 2014. Maandag hadden beide partijen opnieuw contact over de secundaire voorwaarden. Directeur Henk Bloemers van De Graafschap verwacht nu dat eind deze week de deal helemaal definitief is.

De Graafschap ziet in Huistra de trainer die de club op termijn terugbrengt naar de eredivisie en vooral 'jonge spelers verder helpt in hun ontwikkeling'. Volgens directeur Bloemers is er 'een klik' en hebben De Graafschap en Huistra 'dezelfde visie'.

Huistra staat op dit moment met de Achterhoekse club zevende. Onder zijn leiding won De Graafschap al wel een periodetitel die recht geeft op het spelen van nacompetitie met als inzet promotie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!