Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton en Ajax azen op Van Ginkel


2 april 2013 - Marco van Ginkel is na Wilfried Bony de meest gewilde speler van Vitesse. De 20-jarige middenvelder weet zich gevolgd door veel grote clubs. Ajax is een van hen. Ook het Engelse Everton is serieus geïnteresseerd in de Van Ginkel die nog een doorlopend contract heeft bij Vitesse tot 2015.

Zondag zat Everton-manager David Moyes op de tribune van GelreDome tijdens het duel met PEC Zwolle om Van Ginkel te bekijken. Everton wilde eerst Fer van FC Twente halen, maar die transfer ketste af. Fer geldt net als Van Ginkel, die ook gevolgd wordt door Benfica, als een dynamische speler.

Vitesse wil naar verluidt ongeveer 10 miljoen euro ontvangen voor Van Ginkel, die onlangs nog aangaf voorlopig geen reden te zien om te verhuizen naar een andere club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!