Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vloet moet het nu zelf doen bij Sparta


4 april 2013 - De druk op Wiljan Vloet is enorm. Na de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken ontsloeg de algemeen directeur trainer Michael Vonk. Heel Sparta wil nu dat Vloet zijn verantwoordelijkheid neemt en voor de groep gaat staan.

Sparta wil in het jaar dat het de 125ste verjaardag viert koste wat kost promoveren en daamee in de tweede helft van 2013 uitkomen in de Eredivisie. Lange tijd leek Sparta hier ook op weg naar maar de afgelopen weken werd de kampioenstress te groot. Vonk werd ontslagen en geld voor een vervanger is er eigenlijk niet.

Met nog vijf duels voor de hand lijkt het geen zin om iemand anders dan Wiljan Vloet voor de groep te zetten. Vloet stelde de selectie zelf samen en weet dan ook als geen ander de plus- en minpunten van zijn selectie. Vloet zal dan hoogstwaarschijnlijk worden geassisteerd door Arjan van der Laan en Peter van den Berg. Deze oud-profs nemen momenteel de honneurs waar na het vertrek van Vonk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!