Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer flirt opnieuw met Adam Maher


4 april 2013 - Ajax-coach Frank de Boer flirt opnieuw openlijk met Adam Maher. De middenvelder van AZ wil komende zomer graag de overstap maken naar een Nederlandse topclub. Ajax en PSV lijken dan ook te gaan strijden om diens handtekening.

Zowel Christian Eriksen of Siem de Jong komen voor op de verlanglijstje van menig Europees (sub)topper. Ajax gaat dan ook uit van een mogelijk vertrek van beide of minimaal eentje. De Boer in Voetbal International: "Ik denk dat Adam Maher heel goed bij Ajax zou passen. Hij heeft de kwaliteiten om op de plek van Christian of Siem te spelen."

De Boer vervolgt: "Op onze aanvallende middenveldposities wordt veel van een speler geëist. Je moet niet alleen het spel verdelen, ook verdedigend moet je meedoen. Adam kan dat allebei. Hij is van nature een spelmaker en heeft ook als verdedigde middenvelder gespeeld. Daardoor ontwikkelt hij zich op een breed vlak."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!