Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wisgerhof langer bij FCTwente


4 april 2013 - Peter Wisgerhof voegt er nog een seizoen bij FC Twente aan toe. De 33-jarige verdediger, dit seizoen niet langer zeker van een basisplaats, verlengde zijn aflopende contract met een jaar. Het nieuws hing al enige tijd in de lucht.

De routinier stelt op de website van zijn club: "FC Twente en ik wilden graag met elkaar verder. Ik heb het prima naar mijn zin bij de club en ik heb hier een bepaalde plek in de selectie verworven, ondanks dat mijn rol als speler het laatste jaar enigszins is veranderd."

Wisgerhof vervolgt: "Ik weet dat ik met mijn ervaring extra van waarde kan zijn voor de ploeg. Ook in mijn nieuwe rol moet ik er altijd voor zorgen dat wanneer ik nodig ben, ik klaar ben om te spelen. De ambitie om zo veel mogelijk te spelen zal ik altijd hebben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!