Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax weigert schikkingsvoorstel Vermeer


8 april 2013 - Ajax gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van twee duels voor Kenneth Vermeer. De aanklager betaald voetbal stelde deze strafeis voor na de rode kaart van Vermeer tijdens Ajax - Heracles Almelo op zondag.

Vermeer vloerde bij een 1-0 stand de doorgebroken Geoffrey Castillion en kreeg van scheidsrechter Bossen de rode kaart. Na de rode kaart van Vermeer richtte Ajax zich op en won het met 4-0. Nu Ajax de strafeis weigerde moet Vermeer zich donderdagavond melden in Zeist bij de tuchtcommissie.

Bij een eventuele vrijspraak kan Ajax zondag in de topper tegen PSV een beroep doen op Vermeer. Wanneer de tuchtcommissie de schorsing overneemt kan Ajax nog altijd in beroep gaan maar in dat geval is Vermeer niet speelgerechtigd. Naast PSV (uit) zou Vermeer bij handhaving van de schorsing ook SC Heerenveen (thuis) missen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!