Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stoke City aast op Erik Pieters


8 april 2013 - Stoke City wil deze zomer werk gaan maken van Erik Pieters. Dat meldt Voetbal International. Stoke City zou bereid zjin 4 tot 5 miljoen euro voor de linksback neer te tellen.

De 24-jarige Pieters heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2014. De afgelopen twee seizoenen kwam Pieters door blessures nauwelijks aan voetballen toe. Mogelijk dat PSV dan ook bereid is te luisteren naar de huidige nummer vijftien van de Premier League.

Volgens Voetbal International heeft Stoke City zich nog niet officieel bij PSV gemeld. Wel is er al voorzichtig contact geweest tussen Stoke en het management van Pieters. De linkspoot staat zelf open voor een overgang naar Engeland. Eerder was Newcastle United serieus in de markt voor Pieters.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!