Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ebecilio lonkt naar terugkeer naar Nederland


9 april 2013 - Kyle Ebecilio lijkt komende zomer terug te keren naar Nederland. Een aantal jaar geleden verliet de inmiddels negentienjarige middenvelder nog de jeugdopleiding van Feyenoord voor Arsenal.

In tegenstelling tot zijn oude teamgenoten Anass Achahbar, Jean-Paul Boëtius, Terence Kongolo en Tonny Vilhena maakte Ebecilio nog niet zijn debuut in een eerste elftal. Ook een andere oude teamgenoot bij Feyenoord, Karim Rekik, speelde reeds in het eerste elftal van Manchester City.

"Voor hem is het nu belangrijk de juiste keuze te maken met het oog op zijn ontwikkeling als speler", laat zijn Engelse management P4P Sports Group weten in De Telegraaf. We hebben goede gesprekken gevoerd met meerdere clubs. Kyle neemt nu de tijd om zijn keuze te bepalen."

Volgens De Telegraaf zouden PSV, FC Twente en Anderlecht het meest concreet zijn. Afgelopen weekend bezocht Ebecilio nog FC Twente - Roda JC in de Grolsch Veste.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!