Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta denkt aan Ernest Faber


9 april 2013 - Ernest Faber is informeel benaderd door Sparta Rotterdam voor de vacante trainerspositie van komend seizoen. Faber was in het kader van de 125ste verjaardag van Sparta Rotterdam.

'Ik heb Ernest tijdens ons jubileumfeest even heel kort gesproken, maar niet hierover hoor', zegt Sparta's technisch directeur Wiljan Vloet in het Algemeen Dagblad. 'We zijn nu druk bezig met de huidige situatie, maar ondertussen ook een lijstje aan het maken met interessante trainers voor volgend seizoen. En het lijkt me logisch dat Ernest daar op staat. Hij is de kroonprins van de Nederlandse voetbaltrainers en daarom interessant voor ons.'

Faber is momenteel de assistent van Dick Advocaat. In die rol zou hij zich ook bij een eventuele vertrek van de Kleine Generaal moeten schikken. Philip Cocu geldt in Eindhoven als de logische opvolger van Advocaat. Eerder stond de 41-jarige Faber op eigen benen bij FC Eindhoven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!