Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clasie wil meer waardering van Feyenoord


9 april 2013 - Feyenoord en Jordy Clasie liggen enorm ver uit elkaar. Beide willen graag met elkaar door maar Clasie voelt zich door het aanbod van Feyenoord absoluut niet gewaardeerd. De international heeft in Rotterdam-Zuid overigens nog een contract tot de zomer van 2013.

Clasie tegenover Voetbal International: 'Begrijp me goed, ik verbeeld me helemaal niks, maar als ik een nieuw contract teken, wil ik worden gewaardeerd voor de prestaties die ik heb geleverd. Ik hoef niet per se weg, maar ik denk altijd maar zo: als een club met een speler verder wil, laten ze dat wel merken. Maar ík heb dat gevoel niet gekregen, dus ik vraag me af of Feyenoord mij wel écht wil behouden.'

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, stelt juist dat er veel waardering uit het aanbod spreekt. 'Want daarmee had Jordy tot de grootverdieners in de selectie behoord', zegt Van Geel in Voetbal International 'Maar hij zei nee tegen ons voorstel.' Onderhandelingen over een nieuw verbeterd contract zijn nu opgeschoven tot komende zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!