Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC en Sarpong eens over driejarig contract


10 april 2013 - Jeffrey Sarpong keert definitief terug op de Nederlandse voetbalvelden. NAC Breda heeft met de 24-jarige middenvelder een mondeling akkoord bereikt over en driejarig contract. Het contract gaat komende zomer in.

Sarpong trainde al enige tijd mee met de selectie van Nebosja Gudelj (foto). Nu komt het ook weer tot een definitieve terugkeer van Sarpong. In het seizoen 2011-2012 werd hij door Real Sociedad verhuurd aan NAC. Sociedad verhuurde Sarpong ook aan Hercules Alicante.

Onlangs werd zijn contract bij Sociedad ontbonden. Sarpong doorliep eerder de jeugdopleiding van Ajax, daar maakte hij ook zijn eerste stappen in het betaald voetbal. Hij droeg 20 keer het shirt van de Amsterdammers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!