Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Kaiser nieuwe trainer FC Den Bosch


10 april 2013 - FC Den Bosch heeft in Ruud Kaiser een nieuwe trainer gevonden. Het is Ruud Kaiser die momenteel technisch directeur van het Belgische Lierse SK is. De 52-jarige Kaiser was in zijn actieve loopbaan nog vier jaar als speler in Den Bosch actief.

FC Den Bosch sloot met Kaiser een overeenkomst voor het seizoen 2013/2014. Tevens heeft de Jupiler League club een optie voor het seizoen 2014/2015. Kaiser kwam als speler onder andere in actie voor Ajax, FC Antwerpen, Coventry City, Nice en dus ook FC Den Bosch. Na zijn loopbaan ging hij het trainersvak, daarbij begon hij bij FC Oss.

Na een dienstverband als hoofdtrainer van RBC Roosendaal werd hij 2000 assistent-bondscoach bij Jong Oranje. Tussen 2001 en 2006 was hij bondscoach van onder 16 en onder 17 maar ook analist voor de bondscoaches Louis van Gaal, Dick Advocaat en Marco van Basten. Na twee jaar in de jeugdopleiding van Chelsea, kwam hij als hoofdcoach bij de Duitse clubs Dynamo Dresden en FC Magdeburg uit bij Lierse SK.

Directeur Fred van der Hoorn: "We zijn content met de komst van Ruud naar FC Den Bosch. Ruud heeft als speler veertien jaar betaald voetbal achter zijn naam staan, waaronder vier seizoenen bij FC Den Bosch, en heeft sindsdien in verschillende trainersfuncties veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland."

Van der Hoorn vervolgt: "Ruud heeft enorm veel zin om bij FC Den Bosch aan de slag te gaan. Hij is een hard werkende en ambitieuze trainer, die zijn club goed weet te vertegenwoordigen en bovendien een echte teamspeler die immer het belang van zijn club voorop stelt. Ruud wil hogerop, samen met FC Den Bosch. We hebben er veel vertrouwen in dat hij met zijn kwaliteiten en karakter prima past bij de spelersgroep en het technische kader en wensen hem ook via deze weg veel succes toe in zijn nieuwe functie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!