Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax dichtbij nieuwe titel


14 april 2013 - Ajax heeft met een 3-2 overwinning in Eindhoven tegen PSV een voorschot op de titel genomen. Met nog vier duels te gaan is het gat met PSV en Feyenoord maar liefst zes punten. Vitesse heeft vijf punten minder dan Ajax en is nu de belangrijkste belager.

PSV lijkt in haar jubileumjaar weer eens naast de titel te grijpen. De ploeg van Dick Advocaat kon het Ajax vandaag niet echt lastig maken ondanks dat de uitslag iets anders zou doen vermoeden. Bij rust mocht PSV blij zijn dat het 1-1 stond. Fischer was een aantal malen gevaarlijk voor het doel van Boy Waterman maar het was Kolbeinn Sigthórsson die de score opende. Vlak voor rust maakte Jeremain Lens die voorsprong ongedaan. PSV schakelde snel om na slordig balverlies van Eriksen, op aangeven van Strootman kon Lens de bal in het doel schuiven.

Vlak na rust kwam Ajax echter opnieuw op voorsprong. Ditmaal verraste Christian Eriksen PSV-doelman Waterman in de korte hoek. Eigenlijk uit het niets wist PSV wee terug te komen in het duel. Een vrije trap van Mertens eindigde op de paal maar in de rebound was het Lens die scoorde. De 2-2 zorgde voor een kleine opleving bij PSV. Dertien minuten voor tijd ging invaller Erik Pieters opzichtig in de fout waardoor Derk Boerrigter Ajax naar de overwinning schoot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!