Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Bommel stopt na dit seizoen'


15 april 2013 - Mark van Bommel stopt na dit seizoen bij PSV. Dat is de overtuiging van Pierre van Hooijdonk, Van Bommel zou namelijk al bezig zijn met het benaderen van spelers voor zijn eigen afscheidswedstrijd.

Al lange tijd waren er twijfels of Van Bommel nog een seizoen zou vastplakken aan zijn rentree bij PSV. De terugkeer is in niets geworden wat Van Bommel had verwacht. Het had een glorieuze terugkeer moeten zijn op de Nederlandse velden met een titel voor PSV. Na afgelopen zondag, en het verlies tegen Ajax, is duidelijk geworden dat PSV simpelweg de kwaliteit ontbeert om kampioen te worden.

De 35-jarige Van Bommel speelde eerder voor Fortuna Sittard, PSV, Barcelona, Bayern München en AC Milan. Daarnaast kwam Van Bommel 79 keer uit voor het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!