Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Naderend afscheid Van Bommel ontkent


15 april 2013 - Diverse oud-ploeggenoten werden al gepolst door Mark van Bommel en diens management om deel te namen aan een afscheidsduel voor het goede duel. Dat wil volgens een woordvoerder van PSV niet zeggen dat dit voor komende zomer is.

"Van Bommel en zijn manager zijn al een tijdje bezig om spelers te polsen, maar dat wil niet zeggen dat hij al een beslissing heeft genomen," aldus een woordvoerder van PSV tegenover het ANP. De 36-jarige Van Bommel krijgt van PSV alle ruimte om na te denken over zijn toekomst. Mocht hij willen blijven dan kan hij opnieuw een eenjarig contract tekenen.

Na zijn actieve loopbaan kan Van Bommel overigens binnen PSV in een andere functie aan de slag. Het is nog onbekend of de oud-international iets voor voelt. Gisteren gaf Pierre van Hooijdonk in het programma Studio Voetbal aan dat Van Bommel na dit seizoen zou stoppen, dat kwam mede omdat hij een groot aantal ploeggenoten benaderde voor een afscheidsduel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!