Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht sluit langer verblijf Kali uit


15 april 2013 - FC Utrecht onderneemt niet langer pogingen om Anouar Kali voor de club te behouden. Kali heeft in de Domstad een aflopend contract, gesprekken over een langer dienstverband liepen al enige tijd maar zijn nu door FC Utrecht afgekapt.

Afgelopen winter ondernam FC Utrecht nog pogingen het contract te verlengen. Kali flirtte met Ajax en sprak met Anderlecht. De middenvelder leek ook op weg te gaan naar de Belgische topclub maar een akkoord werd nog altijd niet bereikt. Kali opende vandaag weer de deur voor FC Utrecht. Kali tegenover Radio M Utrecht: "Zoals het er nu naar uitziet zijn de deuren voor FC Utrecht gesloten. Maar als ze weer willen praten kunnen ze altijd weer geopend worden."

"Utrecht en ik hebben al een keer gesproken, maar toen kwamen we er niet uit. Het moet wel van twee kanten komen. Ik wil wel aanhoren wat ze me te bieden hebben," zo vervolgde Kali. Bij monde van directeur Wilco van Schaik heeft FC Utrecht de deur nu keihard dichtgegooid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!