Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordania sprak met directeur RKC


16 april 2013 - Merab Jordania wil Vitesse verder professionaliseren. Om die reden zijn de gesprekken geopend met RKC Waalwijk-directeur Joost de Wit. Hij moet in Arnhem interim-directeur Erwin Kasakowski opvolgen.

Er is nog veel onduidelijkheid in Arnhem. Buiten de sportieve prestaties (plaats 1 t/m 4) is ook nog duidelijk of trainer Fred Rutten en technisch directeur Ted van Leeuwen ook volgend seizoen nog actief zijn in de Gelredome. Nu wil Jordania in ieder geval stappen maken in de directie. Joost de Wit, pas sinds februari in dienst bij RKC Waalwijk, zou in Arnhem aan de slag kunnen.

De Wit tegenover Voetbal International: 'Daar kan ik niet veel over zeggen. Ik ben vooral heel druk met de lopende zaken bij RKC. Ik ken de heer Jordania persoonlijk. Ik geef les op het Johan Cruyff Institute. Daar zitten ook veel GeorgiŽrs en zo zijn we in contact gekomen. Verder kan ik er op dit moment weinig over zeggen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!