Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil oude bekende Gomes aantrekken


16 april 2013 - PSV lijkt komende zomer opnieuw te moeten gaan bouwen. De titel is uit zicht en daarmee lijkt er in het jubileumjaar geen Champions League voetbal in te zitten. PSV hoopt nu met een oude bekende een kwaliteitsinjectie aan de selectie te geven.

Er lijkt komend seizoen een totaal ander PSV te gaan. Dick Advocaat vertrekt en wordt opgevolgd door Philip Cocu. Spelers als Kevin Strootman, Jeremain Lens en Ola Toivonen hopen op een buitenlands avontuur. Mark van Bommel twijfelt over een verlenging van zijn loopbaan terwijl andere spelers gewoon niet goed genoeg zijn voor de Nederlandse top.

PSV hoopt zich nu te versterken met Heurelho Gomes, de Braziliaanse doelman die tussen 2004 en 2008 in Eindhoven uitgroeide tot een publiekslieveling. Gomes is komende zomer transfervrij vanwege een aflopende verbintenis. "Er zal iets moeten gebeuren, maar dat was ook bij een kampioenschap het geval geweest", aldus technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf.

Toch is het nieuws opvallend. Eerder werd namelijk bekend dat Jeroen Zoet, doelman van Jong Oranje, naar Eindhoven zou terugkeren. Velen dachten dat hij de concurrentie aan mocht gaan met Tyton of Waterman. Met de komst van de dure Gomes wordt er al min of meer een streep gezet door Zoet. Waterman heeft overigens nog altijd geen zekerheid ondanks een aflopende verbintenis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!