Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gomes droomt van terugkeer naar PSV


17 april 2013 - Heurelho Gomes voelt wel iets voor een terugkeer naar de Nederlandse velden. FC Twente klopte al officieel aan terwijl ook PSV interesse zou hebben. Gomes vertrok in 2008 bij PSV, bij Tottenham Hotspur raakte hij na enkele seizoenen als basiskracht uiteindelijk zijn plaats onder de lat kwijt.

Gomes in De Telegraaf: "Van PSV heb ik niks gehoord, maar FC Twente heeft bij mijn zaakwaarnemer naar mij geïnformeerd. Terugkeren naar Nederland is voor mij een serieuze optie." PSV heeft nog steeds een speciaal plekje bij Gomes. De 32-jarige Gomes: "Ik weet niet wat PSV wil, maar ik houd van die club. PSV zit voor altijd in mijn hart."

Eerder leek Gomes financieel onhaalbaar, mogelijk komt daar komende zomer verandering in. "Mijn contract bij Tottenham Hotspur loopt nog maar één jaar door. Ik denk dat Tottenham wil meewerken aan een vertrek. In deze fase van mijn carrière is geld niet het belangrijkste. En ik heb nog echt iets te bieden. Ik heb nog vijf, zes goede jaren voor de boeg."

Gomes liep tijdens een verhuurperiode bij Hoffenheim een gebroken middenvoetsbeentje op, hij herstelt momenteel bij Vitesse. Gomes: "Ik heb geen haast en neem de tijd om de goede beslissing te nemen. Dit wordt een belangrijke keuze. Maar eerst moet ik herstellen van mijn blessure. Ik ben Vitesse dankbaar dat ik de gelegenheid krijg om op hun geweldige trainingscomplex te revalideren. Ik kijk er naar uit om komend seizoen topfit bij een nieuwe club te beginnen."

Toch nog even over PSV: "Zo'n grote club mag niet vijf jaar zonder kampioenschap blijven. In de vier seizoenen dat ik bij PSV heb gekeept, zijn we elk jaar kampioen geworden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!