Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stanley Brard aan de slag in Azerbeidzjan


18 april 2013 - Stanley Brard vertrekt definitief bij Feyenoord. De afgelopen jaren was Brard hoofd opleidingen van de Rotterdamse club en zag hij een groot aantal spelers doorbreken in het eerste elftal maar ook het Nederlandse nationale team.

Brard kreeg een niet te weigeren aanbod van FC Gabala uit Azerbeidzjan. Daar zal hij vandaag beginnen aan een nieuw avontuur, vandaag is er een heuse persconferentie om de beste opleider van Nederland te presenteren. Bij FC Gabala is oud-Arsenal verdediger Tony Adams hoofdtrainer. Eerder liep Adams al eens stage bij de jeugdopleiding van Feyenoord.

Voor Feyenoord betekent het vertrek van Brard een flinke tegenvaller. Met Brard aan het roer werd Feyenoord de afgelopen drie keer verkozen tot beste jeugdopleiding van Nederland. Op dit moment is men weer genomineerd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!