Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruma weet nog niet waar toekomst ligt


19 april 2013 - Chelsea ziet toekomst in Jeffrey Bruma. De viervoudig international kan zijn contract in Londen laten openbreken en verlengen. De afgelopen twee seizoenen werd Bruma door Chelsea verhuurd aan het Duitse HSV.

Bruma, die op zijn zestiende de jeugdopleiding van Feyenoord verruilde voor Chelsea, wil duidelijkheid. Bruma in De Telegraaf: "Ik wil in dit stadium zekerheid. Ik heb twee seizoenen in de Bundesliga veel bijgeleerd, maar wil nu elke week spelen. Die zekerheid zou ik bij een club in Nederland meer kunnen krijgen."

Vitesse, PSV en FC Twente zouden allen interesse hebben. Vitesse-eigenaar Merab Jordania is natuurlijk een goede bekende van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich en dat maakt een overstap naar Arnhem zeer denkbaar. Bruma: "Chelsea blijft mijn 'thuis'. Maar ik heb er zelf ook nog een stem in waar ik ga spelen."

Volgens Bruma wordt hij nog altijd gevolgd door de technische staf van het Nederlands Elftal met het oog het Wereldkampioenschap in Brazilië. Bruma: "Dat begrijp ik. Daarom worden dit belangrijke weken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!