Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse test vijf jonge spelers


19 april 2013 - Vitesse heeft tijdens een niet aangekondigd oefenduel (4-3) op Papendal vijf jonge talenten gescout. Dat meldt Omroep Gelderland. Tegenstander was Jong FC Den Bosch.

Meest opvallende speler was de Franse aanvaller Anthony Ihou die als defensieve middenvelder een goede indruk achterliet. De 22-jarige Ihou is een bekende van Vitesse-speler Gael Kakuta die op de tribune zat. Ihou speelt bij Frejus Saint-Raphael in een regionale Franse competitie.

Ook linksbuiten Terell Ondaan werd getest. Jeugdinternational Ondaan (19) verruilde in 2011 de jeugd van Ajax voor die van AZ. Verder kregen nog een 16-jarige Ivoriaanse spits, een 19-jarige Amerikaan en een Tsjech met de naam Guga de kans om zich te bewijzen bij Vitesse. De Ivoriaan, met de voornaam Haruna, maakte twee goals.

Technisch directeur Ted van Leeuwen wilde geen toelichting geven op de spelers die door Vitesse werden gescout.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!