Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman sprak met Clasie over toekomst


20 april 2013 - Ronald Koeman heeft met Jordy Clasie gepraat over zijn toekomst. Clasie kwam er vooralsnog niet met Feyenoord uit om zijn contract open te breken en te verlengen. Feyenoord wil Clasie graag een van de vijf best betaalde spelers maken.

Koeman in De Telegraaf: "Ik heb er geen probleem mee als een speler een keer een reactie geeft en iets zegt over een aanbod van de club. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand van 21 jaar al het meeste verdient van de hele selectie."

De oefenmeester vervolgt: "Ik heb met Jordy gesproken, ook om hem te helpen. 'Wat kunnen wij als trainers voor je betekenen om ervoor te zorgen dat jij het niveau brengt wat iedereen van je verwacht? Het is beter voor je ontwikkeling om nog een jaar bij Feyenoord te blijven.' Dit is pas zijn tweede volledige seizoen in de eredivisie. Een dipje is niet erg. Jordy erkent ook dat het op dit moment niet allemaal zo geweldig is. Maar het blijft zijn eigen keuze om te bepalen of hij langer blijft."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!