Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maher ziet Ajax of PSV wel zitten


20 april 2013 - Adam Maher hoopt AZ komende zomer te verruilen voor Ajax of PSV. Dat lijkt de international het meest verstandig met het oog op speeltijd. Vanavond kan Maher zich in ieder geval laten zien in dienst van AZ tegen PSV.

Maher in het Algemeen Dagblad over zijn toekomst: 'Speeltijd is het belangrijkste voor mij. Niet het geld dat ik kan verdienen. Volgend jaar staat er een WK op het programma. Met het oog daarop moet ik elke week spelen.' Ook Ajax zou belangstelling hebben. 'Het kan een overweging zijn welke club straks Champions League speelt. Wil je de top halen, dan is spelen in de Champions League op mijn leeftijd een vereiste.'

Vanavond om 20.45 uur staat in het AFAS Stadion in Alkmaar AZ - PSV op het programma. Bij winst kan PSV de druk op koploper Ajax vergroten. AZ heeft de punten echter net zo hard nodig om afscheid te nemen van de onderste regionen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!