Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht pikt talent in Den Haag op


22 april 2013 - FC Utrecht heeft opnieuw in Den Haag geshopt. Na Jens Toornstra zal komende zomer Remco van Wingerden de overstap maken naar de Domstad. De achttienjarige Van Wingerden trainde al regelmatig met de selectie van ADO Den Haag mee maar maakte nog niet zijn debuut.

Van Wingerden (18) tekende in Utrecht een contract voor twee seizoenen met de optie op nog een derde jaar. Vanwege financiële redenen besloot ADO Den Haag de tweedejaars A-junior geen contract aan te bieden. 'Maar dat is niet de hoofdreden dat Remco vertrekt', aldus hoofd opleidingen Wilfred van Leeuwen in het Algemeen Dagblad. 'Het budget speelt een rol, maar daarnaast hadden wij niet de overtuiging dat Remco bij ons het eerste elftal gaat halen.'

Omdat Van Wingerden nog tweedejaars A-junior is en overstapt naar een andere Nederlandse club ontvangt ADO Den Haag geen opleidingsvergoeding.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!