Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schaken: 'Er is een goed gesprek geweest'


22 april 2013 - Feyenoord wist zich na een aantal magere wedstrijden te herpakken in de topper tegen Vitesse (2-0). Ruben Schaken weet wel waar dat aan heeft gelegen.

Schaken in De Telegraaf: "We zijn afgelopen week als spelers bij elkaar gaan zitten en dat is een goed gesprek geweest. Iedereen heeft vrijuit gesproken en we hebben elkaar de waarheid gezegd. Dat ging er soms hard aan toe, maar we zijn grote kerels."

"Daarnaast hebben we hard getraind, waarbij voorop stond dat we harder moeten lopen om vrij te komen. Iedereen heeft toch een spiegeltje voorgehouden gekregen om meer te doen. Dat hebben we vandaag terug kunnen zien in de wedstrijd. En tot slot zijn we ook nog met z'n allen gaan koken. Ik weet niet of dat tot de ommekeer heeft geleid, maar het is wel goed zoiets een keer te doen met z'n allen."

Feyenoord zal zich de komende drie wedstrijden gaan richten op de tweede plaats, misschien is er zelfs nog meer mogelijk. "Stiekem hoop je er nog wel op, al zie ik Ajax niet meer twee keer verliezen. Maar als ze bijvoorbeeld komend weekeinde uit tegen NAC verliezen dan ontstaat daar toch een stukje druk.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!