Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente test mogelijke opvolger Douglas


8 mei 2013 - In haar zoektocht naar verdedigende versterking heeft FC Twente momenteel een tweetal spelers op proef, dat meldt De Telegraaf. Het gaat om de Canadese jeugdinternational Jelani Smith en de Braziliaanse verdediger Wellington.

FC Twente moet op zoek naar extra verdedigers nu Douglas aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt en Edson Braafheid teruggekeerd naar het Duitse Hoffenheim. Om die reden staan voor volgend jaar alleen Andreas Bjelland, Rasmus Bengtsson, Peter Wisgerhof en de dit seizoen aan VVV-Venlo verhuurde Nils Röseler onder contract.

De 22-jarige Jelani zit momenteel zonder club. De tweebenige verdediger kwam het laatst in actie voor Amerikaanse Florida Gulf Coast University. In het verleden maakte hij al uitstapjes naar het Italiaanse Sampdoria en het Duitse FSV Mainz. Over Wellington is minder bekend.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!