Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC en Chevalier per direct uit elkaar


8 mei 2013 - Teddy Chevalier en RKC Waalwijk zijn het eens geworden over het ontbinden van zijn contract. De Fransman had in Waalwijk nog een contract tot de zomer van 2015 maar dat komt nu al ten einde.

'Ik wacht nu nog op de handtekening zodat het officieel is. Maar we zijn er wel uit,' aldus de verantwoordelijke van RKC Waalwijk voor technische zaken Janus van Gelder. Daarmee heeft Chevalier direct zijn laatste wedstrijd voor RKC Waalwijk gespeeld. Komend weekend komt de aanvaller in ieder geval niet namens RKC in actie voor het laatste competitieduel tegen NEC.

Voor Chevalier en RKC Waalwijk betekent het seizoen van uitersten. Chevalier begon het seizoen namelijk uitstekend met 8 goals als gevolg. Na de winterstop kwam de Franse aanvaller echter niet meer tot scoren en raakte hij in conflict met trainer Erwin Koeman. Vanwege 'herhaaldelijk wangedrag' werd hij zelfs enige tijd disciplinair geschorst.

Nu komt het dus abrupt tot een einde van Chevalier bij RKC Waalwijk. Naar verluidt zou het Belgische KV Mechelen belangstelling hebben om de aanvaller vast te leggen. Het valt niet uit te sluiten dat RKC Waalwijk ondanks de ontbinding van het contract nog wel een transfersom zal krijgen wanneer Chevalier elder emplooi vind.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!