Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tim Sparv vertrekt bij FC Groningen


8 mei 2013 - Tim Sparv vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Groningen. De Fins international speelde ruim 100 duels in het eerste elftal van de Noordelingen, nu wordt zijn aflopende verbintenis echter nite verlengd.

Sparv tegenover Voetbal International: "De club wilde een andere weg in. Ik ben nu druk bezig met de juiste club te vinden en ik sta open voor bijna alles. De laatste vier maanden waren lastig, maar ik heb een mooie tijd bij Groningen gehad."

De 26-jarige Fin vervolgt: "De spelers en staf waren altijd enthousiast, maar ze willen de jeugd nu kansen gaan geven. Dan lijkt dit mij de beste optie voor beide partijen. Er is interesse, maar het seizoen duurt nog even dus dat wacht ik rustig af."

Sparv speelt sinds begin 2010 voor FC Groningen en is international van Finland. Deze zomer kan hij van zijn transfervrije status profiteren. Ook Oluwafemi Ajilore, nog altijd de duurste aankoop aller tijden van de Groningers, vertrekt na dit seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!