Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer beste coach, beste opleiding voor Feyenoord


10 mei 2013 - Opnieuw een prijs voor Frank de Boer. De Ajax-coach is verkozen tot trainer van het jaar en ontving daarom vandaag de Rinus Michels Award. De Boer werd dit seizoen voor de derde keer op rij kampioen met Ajax.

De volgende week 43 jaar wordende De Boer kreeg met zijn uitverkiezing de voorkeur boven de andere genomineerden. Naast De Boer hadden de Coaches Betaald Voetbal (CBV) namelijk ook Ronald Koeman (Feyenoord), Fred Rutten (Vitesse), Jan Wouters (FC Utrecht) en Art Langeler (PEC Zwolle) genomineerd.

Er was overigens meer nieuws vanuit het CBV-congres. De jeugdopleiding van Feyenoord werd namelijk voor de vierde keer op rij verkozen als beste opleidingsinstituut. Dit jaar mochten ook de jeugdopleidingen van AZ en Ajax hopen op de prijs maar het was dus opnieuw Feyenoord dat hiermee aan de haal ging.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!