Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dortmund meldt zich bij Ajax voor Eriksen


11 mei 2013 - Borussia Dortmund heeft zich officieel bij Ajax gemeld om haar interesse in Christian Eriksen kenbaar te maken, dat meldt De Telegraaf. Eerder deed Liverpool al hetzelfde. De verwachting is dan ook dat Eriksen komende zomer Ajax zal verlaten.

Christian Eriksen heeft nog maar een eenjarig contract in Amsterdam en zal deze zomer dan ook moeten vertrekken tenzij het komt tot een nieuwe verbintenis. De 21-jarige Eriksen moet bij Borussia Dortmund, dit jaar finalist in de Champions League, de opvolger worden van de naar Bayern München vertrekkende Mario Götze. Borussia Dortmund incasseert maar liefst 37 miljoen euro en heeft dan ook geen moeite om het nog 1 jaar doorlopende contract van Eriksen in Amsterdam af te kopen.

Ajax-coach Frank de Boer werd al gevraagd of Dortmund contact met zijn club had opgenomen. De Boer in De Telegraaf: "Als ik was gebeld, had ik dat jou niet gezegd. Maar Chris zou goed in Duitsland passen." "Informeel hebben zich meerdere clubs gemeld", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!