Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erwin Koeman hoopt op buitenland avontuur


11 mei 2013 - Erwin Koeman overweegt na dit seizoen al weer afscheid te nemen van RKC Waalwijk. Koeman volgde vorig jaar zomer pas de naar Roda JC vertrokken Ruud Brood op maar

De 51-jarige Koeman twijfelt al enige tijd over zijn aanwezeigheid in Waalwjk. Mogelijk kan de clubleiding de oefenmeester te weinig perspectief bieden. Steun heeft Koeman in ieder geval wel. Eerder raakte Koeman al in onmin met Teddy Chevalier waarop RKC Waalwijk besloot de doorlopende verbintenis van de Fransman te ontbinden.

Erwin Koeman heeft in Noord-Brabant nog een doorlopend verbintenis maar beschikt wel over een clausule die hem staat stelt te vertrekken bij een buitenlands aanbod. Koeman zou volgens het Brabants Dagblad aan de Waalwijkse clubleiding laten weten hier gebruik van te willen maken. Interesse is er echter nog niet. Eerder was Koeman al bondscoach van Hongarije.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!