Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse draait beslissing thuisshirt terug


11 mei 2013 - De clubleiding van Vitesse ziet dan toch af van haar omstreden plan om de traditionele geel-zwarte strepen van het thuisshirt te verbannen. Op de website van Vitesse wordt nu melding gemaakt dat alles toch bij het oude blijft.

Vrijdag voerden diverse betrokkenen een goed overleg en uitkomst hiervan is dat de aanpassing van het thuisshirt van de baan is. Vitesse in de verklaring op haar eigen website: "Naar aanleiding van diverse publicaties in de media over wijzigingen in het thuisshirt van Vitesse, heeft vrijdag overleg plaatsgevonden tussen het bestuur van de Stichting Betaald Voetbal Vitesse en de directie van Vitesse. Het stichtingsbestuur is de houder van het gouden aandeel en de Supportersvereniging Vitesse en de Business Club Vitesse-Gelredome zijn hierin vertegenwoordigd."

Vitesse vervolgt: "Wij staan als één man achter de club en de kleuren van Vitesse. Allen zijn eenduidig dat het team ook in het seizoen 2013|2014 in de traditionele geel-zwarte strepen speelt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!