Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel zwaait af


12 mei 2013 - Mark van Bommel zet een punt achter zijn imposante loopbaan. Dat verklaarde de aanvoerder van PSV vanavond na het 3-1 verloren competitieduel tegen FC Twente waar Van Bommel notabene zelf met twee keer geel van het veld werd gestuurd.

Het werd niet het seizoen van PSV. Het seizoen 2012/2013 stond in het teken van het 100 jarig jubileum en Van Bommel moet aan het einde van het seizoen op het Stadhuisplein met de schaal staan. PSV liep de titel mis en zou uiteindelijk ook de bekerfinale tegen AZ verliezen. Daarmee zwaait Van Bommel af zonder een prijs.

"Ik heb lang getwijfeld en de supporters maakten het me moeilijk", zei de 36-jarige Van Bommel vanmiddag na afloop van FC Twente - PSV. "Ik had eventueel nog een jaar door kunnen gaan, maar ik wilde de regie zelf in handen hebben. De rode kaart die ik kreeg was misschien wel tekenend voor het hele seizoen. Ik herinner me vooral de mooie momenten. Ik heb 20 minuten de tijd gehad om over deze opmerking na te denken."

Van Bommel maakte in 1992 zijn debuut in het betaald voetbal. In 1999 volgde de overstap naar PSV. Met dire club werd hij 4 keer kampioen voordat hij in 2005 overstapte naar FC Barcelona. Een jaar later volgde al de overstap naar Bayern München, in 2011 vervolgde hij zijn loopbaan bij AC Milan. Zowel in Duitsland als Italië legde Van Bommel beslag op de titel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!