Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse noemt Kali 'interessante speler'


13 mei 2013 - Het is nog onduidelijk waar Anouar Kali volgend seizoen speelt. De middenvelder van FC Utrecht flirtte al met Ajax en Anderlecht maar nu zou ook Vitesse belangstelling in hem hebben.

De middenvelder heeft deze zomer een aflopend contract bij FC Utrecht. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen op niets uit, FC Utrecht heeft de deur voor contractverlenging zelfs al dicht gegooid. Ondertussen sprak Kali al met Anderlecht over een mogelijk dienstverband. De Belgische grootmacht hikt echter tegen de opleidingskosten aan.

Een transfer binnen Nederland ligt daarmee voor de hand. In dat geval zijn er geen opleidingskosten met een mogelijke transfer gemoeid. Technisch directeur Ted van Leeuwen wil niets bevestigen over mogelijke contacten met Kali maar noemt de middenvelder wel een 'interessante speler'.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!