Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Ginkel grootste talent van Nederland


13 mei 2013 - Marco van Ginkel is verkozen tot het grootste talent van Nederland. De twintigjarige middenvelder van Vitesse ontving de Johan Cruijff Prijs als Talent van het Jaar. Hiermee volgt Van Ginkel leeftijdgenoot Adam Maher op die de prijs vorig jaar won.

Eerder ging de onderscheiding van grootste talent naar Arjen Robben, Wesley Sneijder, Salomon Kalou, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Afellay, Miralem Sulejmani, Eljero Elia, Gregory van der Wiel, Christian Eriksen en afgelopen jaar dus Adam Maher.

Nu valt deze eer toe aan Van Ginkel die kan terugkijken op een uitstekend seizoen in de Eredivisie. Naast Johan Cruijff bestond de jury onder andere uit Frank de Boer, Jan Wouters, Fred Rutten, Ronald Koeman, Phillip Cocu en Erwin Koeman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!