Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stanley Menzo vertrekt bij Vitesse


13 mei 2013 - Stanley Menzo wordt de nieuwe trainer van het Belgische Lierse SK, dat meldt Omroep Gelderland. Dinsdag voert de oud-doelman en huidige assistent-trainer van Vitesse nog een laatste afrondende gesprek met de club uit de Jupiler Pro League, het hoogste niveau van onze Zuiderburen.

Lierse SK bevestigt dat er dinsdag een presentatie gepland staat met Menzo. Over de duur van het contract worden nog geen mededelingen gedaan. 'Menzo is een zeer goede keuze. De kwaliteiten van Menzo komen overeen met de visie van Lierse', zegt een woordvoerder van de club wel in een reactie tegenover Omroep Gelderland. Menzo werd in 1997 kampioen met Lierse en is nog altijd razend populair bij de Belgische club.

Bij Vitesse raakte de 50-jarige Menzo dit seizoen echter op een zijspoor. Hoofdtrainer Fred Rutten maakte in Arnhem weinig gebruik van de voormalige international. Vorige maand moest Menzo de beloften van Vitesse gaan coachen. "Natuurlijk wil ik graag trainer worden van Lierse", liet Menzo zich onlangs al ontvallen. De Amsterdammer zei klaar te zijn om weer ergens hoofdcoach te worden. Maandag was Stanley Menzo niet bereikbaar voor commentaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!